Bakwagens

De meest voorkomende aanhanger is een bakwagen. Bakwagens zijn open aanhangwagens die voor meerdere doeleinden kunnen worden ingezet. Wij hebben steeds standaard bakwagens op voorraad.

Waarom een bakwagen van Power-Trailer?

Voor het kopen van een bakwagen bent u bij Power-Trailer aan het juiste adres. Wij hebben een kwalitatief aanbod bakwagens te koop, direct uit voorraad leverbaar. Als u lichte lading zoals tuinafval of meubels wilt vervoeren, dan is een kleine bakwagen met een maximale massa van 750 kg de ideale keuze voor uw werk. Als u van plan bent om zware voorwerpen te vervoeren, raden we u aan bakwagens te gebruiken die meer dan 750 kg wegen. Omdat we steeds een voorraad hebben, staat er steeds een bakwagen voor u klaar, zodat u snel aan de slag kunt.

9

Meer dan 20 jaar ervaring!

9

Betrouwbare partner voor de bouw en onderhoud van uw aanhangwagen.

9

Scherpe prijs-kwaliteit

Bakwagen kopen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij bezorgen u een scherpe prijs voor een aanhangwagen van uitstekende kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten over onze aanhangwagens?

Feedback van onze klanten vinden wij heel belangrijk. Onze klanten kunnen steeds bij ons terecht voor een goede begeleiding bij de aankoop van een aanhangwagen. Ook na de aankoop, zorgen wij ervoor dat u steeds bij ons terecht kan voor het nodige onderhoud van uw trailer.

Deckx staat vooral bekend door het in eigen beheer maken van bagagewagens onder de naam Power-Trailer. Maar ze zijn ook héél goed in custom made aanhangers. Ben je op zoek naar een aanhanger en/of bagagewagen dan is Deckx zeker te moeite waard om te overwegen.

Patrick

Gisteren super vlot en correct geholpen voor 2 nieuwe platen voor onze aanhangwagen, en of dat ik nog terug kom 👍🏻, super vriendelijk ontvangen.

Michael

Meer info?

info@power-trailer.be

014/37.36.67

Huzarenberg 2, 2480 Dessel

Dankzij het behalen van een certificatie voor de organisatie (COP) en COC-goedkeuringen volgens EG kaderrichtlijnen 2007/46/EG, kunnen wij aan alle 27 EG-lidstaten onze kwaliteitsproducten leveren.