Aanhangwagens

Power-Trailer heeft een ruime werkplaats, waar wij zelf aanhangwagen bouwen en repareren. Onze specialiteit is maatwerk. U kan het niet bedenken of wij kunnen het maken. Alle afmetingen en opties zijn mogelijk. Naast onze maatwerk projecten, verkopen wij ook enkele standaard uitvoeringen, waarmee u snel op de baan kunt.

Aanhangwagens op maat laten maken

Doordat wij alle trailers in eigen beheer produceren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op en we bespreken graag uw wensen. Dan kunnen we u een duidelijke offerte bezorgen zodat u een algemeen beeld heeft van de kosten. Alles wordt op maat gemaakt voor u als klant.

9

Verschillende opties op maat van uw wensen!

9

Trailers voor verschillende doelen. Van reizen tot verkopen op de markt!

9

U kan zelf uw formaten en afmetingen kiezen!

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij kunnen dan samen uw wensen bespreken en tot een gepast voorstel komen.

Onze standaard modellen

Power-Trailer heeft steeds een ruime voorraad standaard modellen. Bij ons vindt u bakwagens, plateauwagens/kip-wagens, gesloten wagens en bagagewagens. Voor elk doel voorzien wij de geschikte aanhangwagen.

Bakwagens

De meest voorkomende aanhanger is een bakwagen. Bakwagens zijn open trailers die voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn. Door de relatief kleine omvang is de bakwagen sneller op te bergen bij uw woning of bedrijf.

Plateau/Kip-wagens

De plateauwagen is herkenbaar aan de wielen onder de laadvloer. Dit in tegenstelling tot een bakwagen, waar de wielen naast de laadruimte zitten.

Kip-wagens zijn ideaal voor het vervoeren van tuinafval en losse materialen zoals zand, grind of stenen.

Gesloten wagens

Bij gesloten trailers gaat het vaak om aanhangwagens voor professioneel gebruik, al kopen particulieren deze soms ook om extra laadruimte te creëren bij het reizen. Toch worden deze aanhangwagens vooral gebruikt als koel- en vriestrailers, snackbars en verkoopwagens.

Bagagewagens

De bagagewagen is een kleine aanhanger met een compacte afgesloten laadruimte, speciaal gebruikt voor het vervoeren van kostbaarheden of kwetsbare spullen tijdens vakanties, zoals kampeeruitrusting en tenten. Ook gebruiken vissers en schilders vaak deze trailers om hun materiaal te vervoeren. Zo zijn er nog meer talrijke voorbeelden!

Wat zeggen onze klanten over onze aanhangwagens?

Feedback van onze klanten vinden wij heel belangrijk. Onze klanten kunnen steeds bij ons terecht voor een goede begeleiding bij de aankoop van een aanhangwagen. Ook na de aankoop, zorgen wij ervoor dat u steeds bij ons terecht kan voor het nodige onderhoud van uw trailer.

Deckx staat vooral bekend door het in eigen beheer maken van bagagewagens onder de naam Power-Trailer. Maar ze zijn ook héél goed in custom made aanhangers. Ben je op zoek naar een aanhanger en/of bagagewagen dan is Deckx zeker te moeite waard om te overwegen.

Patrick

Gisteren super vlot en correct geholpen voor 2 nieuwe platen voor onze aanhangwagen, en of dat ik nog terug kom 👍🏻, super vriendelijk ontvangen.

Michael

Meer info?

info@power-trailer.be

014/37.36.67

Huzarenberg 2, 2480 Dessel

Dankzij het behalen van een certificatie voor de organisatie (COP) en COC-goedkeuringen volgens EG kaderrichtlijnen 2007/46/EG, kunnen wij aan alle 27 EG-lidstaten onze kwaliteitsproducten leveren.