Bagagewagens

Een bagagewagen is een kleine aanhanger met een compacte afgesloten laadruimte, speciaal voor het vervoeren van waardevolle of gevoelige spullen tijdens vakanties, zoals kampeeruitrusting en tenten. Vissers en schilders gebruiken deze aanhangwagens ook vaak om hun materiaal te vervoeren. Een bagagewagen kan altijd van pas komen!

Waarom een bagagewagen van Power-Trailer?

Bagagewagens zijn bij particulieren vooral bekend als handige aanhangwagens tijdens vakanties. Met name kampeerders kiezen meestal voor alle voordelen van bagagewagens, zodat ze aan het begin of einde van het seizoen alles naar een caravan of vakantiehuis kunnen brengen.

Professionelen kunnen de bagagewagen ook als gereedschapswagen gebruiken. Dankzij de bovenste klep kan men gemakkelijk in de laadruimte komen, zodat alle gereedschappen en materialen direct voor handen zijn.

9

Meer dan 20 jaar ervaring!

9

Betrouwbare partner voor de bouw en onderhoud van uw aanhangwagen.

9

Scherpe prijs-kwaliteit

Bagagewagen kopen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij bezorgen u een scherpe prijs voor een aanhangwagen van uitstekende kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten over onze aanhangwagens?

Feedback van onze klanten vinden wij heel belangrijk. Onze klanten kunnen steeds bij ons terecht voor een goede begeleiding bij de aankoop van een aanhangwagen. Ook na de aankoop, zorgen wij ervoor dat u steeds bij ons terecht kan voor het nodige onderhoud van uw trailer.

Deckx staat vooral bekend door het in eigen beheer maken van bagagewagens onder de naam Power-Trailer. Maar ze zijn ook héél goed in custom made aanhangers. Ben je op zoek naar een aanhanger en/of bagagewagen dan is Deckx zeker te moeite waard om te overwegen.

Patrick

Gisteren super vlot en correct geholpen voor 2 nieuwe platen voor onze aanhangwagen, en of dat ik nog terug kom 👍🏻, super vriendelijk ontvangen.

Michael

Meer info?

info@power-trailer.be

014/37.36.67

Huzarenberg 2, 2480 Dessel

Dankzij het behalen van een certificatie voor de organisatie (COP) en COC-goedkeuringen volgens EG kaderrichtlijnen 2007/46/EG, kunnen wij aan alle 27 EG-lidstaten onze kwaliteitsproducten leveren.