Herstellingen

Power-Trailer beschikt over een volledig ingerichte werkplaats voor het onderhoud en reparatie van alle soorten aanhangwagens. Ook repareren en onderhouden wij aanhangwagens die niet bij ons zijn gekocht. Kom gerust eens langs. Wij helpen u graag verder!

Steeds een gegarandeerde snelle service

Onze diensten zijn niet beperkt tot het adviseren en verkopen van trailers. Ook na aanschaf van de aanhangwagen kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie van de aanhanger. Met onze professionele onderhouds- en reparatiediensten garanderen wij dat u snel weer op de baan bent!

Wij onderhouden uw aanhangwagen

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw aanhangwagen langer meegaat en veiliger rijdt. Daarom moet deze van tijd tot tijd worden gerepareerd. Wij raden aan om jaarlijks een onderhoud te laten uitvoeren. Elders een trailer gekocht? Geen probleem: wij hebben de nodige expertise in huis om alle merken trailers te onderhouden en repareren!

Vergeet zeker niet om tijdig een afspraak te maken!

Waar letten wij op tijdens een onderhoud?

Mensen denken wel eens dat onderhoud aan de trailer niet nodig is. Zolang de trailer de keuring doorstaat, is het voor hen al goed. Waarom dan extra kosten maken? Omdat de keuring slechts een momentopname is en er steeds mensenlevens op het spel staan. Hierdoor raden wij aan uw aanhangwagen regelmatig te laten onderhouden. We controleren dan alle belangrijke zaken bij uw aanhangwagen.

Banden

Een vaak voorkomende fout is om banden alleen op basis van kilometers te verwisselen. Banden slijten echter ook in stilstand, mede door UV-degradatie onder invloed van zonlicht en temperatuurverschillen. Zo ontstaat er meestal een lekke band bij een band die lange tijd stil heeft gestaan ​​en ineens zwaar beladen is.

Remmen

De remmen moeten ook visueel worden geïnspecteerd. Als deze schade hebben opgelopen, dan is de kans op een ongeval zeer groot. We controleren natuurlijk alleen de remmen bij geremde uitvoeringen. Tijdens deze controle focussen we ons vooral op de remkabel, remschoen en remtrommel.

Koppeling

De kogelkoppeling is een belangrijk onderdeel van de controle, omdat dit onderdeel vaak wordt blootgesteld aan wrijving en druk. De koppeling vermeldt altijd het type en de zogenaamde slijtage-indicator om te bepalen of de koppeling moet worden vervangen. Smering is ook erg belangrijk, dus hier volgen we de aanbevelingen van de fabrikant.

Verlichting

Bij de verlichting controleren we of de kabel of mantel intact is en nergens gekneld zit. Ook vuil op de stekkerdoos of stekker is vaak de oorzaak van slecht contact. We controleren ook of de kabel nog stevig vast zit aan het chassis. De kabel komt namelijk vaak los te zitten door het laden en lossen. Als het probleem aanhoudt, vervangen we de kabel.

Opbouw

Tot slot controleren we de carrosserie van de aanhangwagen. Dit omvat het het chassis, de as-slijtage en de vering. Verder controleren we of de bodemplaat nog stevig vast zit en niet kapot is, en of het deksel van de zijplaat nog goed werkt. Ook de spatborden kijken we na op scheurtjes en vervangen we indien nodig. Als afsluiter controleren we op de aanwezigheid van rubberen spatlappen, dit is nodig voor inspectie.

Herstellers kunnen aanvullende reparatie en onderhoudsinformatie opvragen via e-mailadres: info@power-trailer.be of telefoonnummer +32 14 37 36 67.

Wat zeggen onze klanten over onze service?

Wij hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten. Zo streven wij ernaar steeds de klant zo goed mogelijk te helpen, zowel bij de aankoop van een aanhangwagen, als bij de na-service. Wij werken aan een optimale klantrelatie, zodat de klant met vertrouwen zijn aanhangwagen bij ons kan laten onderhouden.

Deckx staat vooral bekend door het in eigen beheer maken van bagagewagens onder de naam Power-Trailer. Maar ze zijn ook héél goed in custom made aanhangers. Ben je op zoek naar een aanhanger en/of bagagewagen dan is Deckx zeker te moeite waard om te overwegen.

Patrick

Gisteren super vlot en correct geholpen voor 2 nieuwe platen voor onze aanhangwagen, en of dat ik nog terug kom 👍🏻, super vriendelijk ontvangen.

Michael

Meer info?

info@power-trailer.be

014/37.36.67

Huzarenberg 2, 2480 Dessel

Dankzij het behalen van een certificatie voor de organisatie (COP) en COC-goedkeuringen volgens EG kaderrichtlijnen 2007/46/EG, kunnen wij aan alle 27 EG-lidstaten onze kwaliteitsproducten leveren.