Maatwerk

Power-Trailer is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk aanhangwagens. Doordat we de productie, in eigen beheer, in onze werkplaats te Dessel uitvoeren, kunnen wij inspelen op alle wensen van u als klant. Afmetingen kunnen zelf gekozen worden en opties kunnen naar wens worden toegevoegd.

Offerte aanvragen voor een aanhangwagen op maat?

Waarom een aanhangwagen op maat van Power-Trailer?

Wij willen steeds inspelen op de noden van onze klanten. Heeft u graag een deur hier of een klep daar? Wilt u een tip erop of een windneus vooraan? Wilt u een achterval, zodat u makkelijk uw lading in en uit de trailer kan plaatsen? Het is allemaal mogelijk! We kunnen aanhangwagens bouwen in alle afmetingen, zodat dit steeds aansluit bij uw wens. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

9

Meer dan 20 jaar ervaring!

9

Betrouwbare partner voor de bouw en onderhoud van uw aanhangwagen.

9

Scherpe prijs-kwaliteit

Aanhangwagen op maat?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij bezorgen u een scherpe prijs voor een aanhangwagen van uitstekende kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten over onze aanhangwagens?

Feedback van onze klanten vinden wij heel belangrijk. Onze klanten kunnen steeds bij ons terecht voor een goede begeleiding bij de aankoop van een aanhangwagen. Ook na de aankoop, zorgen wij ervoor dat u steeds bij ons terecht kan voor het nodige onderhoud van uw trailer.

Deckx staat vooral bekend door het in eigen beheer maken van bagagewagens onder de naam Power-Trailer. Maar ze zijn ook héél goed in custom made aanhangers. Ben je op zoek naar een aanhanger en/of bagagewagen dan is Deckx zeker te moeite waard om te overwegen.

Patrick

Gisteren super vlot en correct geholpen voor 2 nieuwe platen voor onze aanhangwagen, en of dat ik nog terug kom 👍🏻, super vriendelijk ontvangen.

Michael

Meer info?

info@power-trailer.be

014/37.36.67

Huzarenberg 2, 2480 Dessel

Dankzij het behalen van een certificatie voor de organisatie (COP) en COC-goedkeuringen volgens EG kaderrichtlijnen 2007/46/EG, kunnen wij aan alle 27 EG-lidstaten onze kwaliteitsproducten leveren.