Gesloten wagens

Gesloten aanhangwagens worden meestal professioneel gebruikt, al kunnen particulieren ze ook steeds kopen. Zo worden ze vaak gebruikt achter een motorhome om zo extra laadruimte te creëren. Bij professionelen worden gesloten aanhangwagens echter voornamelijk gebruikt als koel- en vriestrailers, snackbars en verkoopwagens.

Waarom een gesloten wagen van Power-Trailer?

Gesloten aanhangwagens zijn er in vele soorten en maten. Ten eerste is het belangrijk dat uw lading in de container past. Verder is het ook belangrijk om goed op de manier van laden te letten. Wilt u de aanhanger laden met een heftruck? Dan zijn de zijluiken handig. Wil je de lading in de auto schuiven? Dan kan een oprijklep de voorkeur hebben.

Voor het zware werk heb je extra grondondersteuning nodig. Ook dit kunnen wij voorzien.

9

Meer dan 20 jaar ervaring!

9

Betrouwbare partner voor de bouw en onderhoud van uw aanhangwagen.

9

Scherpe prijs-kwaliteit

Gesloten wagen kopen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij bezorgen u een scherpe prijs voor een aanhangwagen van uitstekende kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten over onze aanhangwagens?

Feedback van onze klanten vinden wij heel belangrijk. Onze klanten kunnen steeds bij ons terecht voor een goede begeleiding bij de aankoop van een aanhangwagen. Ook na de aankoop, zorgen wij ervoor dat u steeds bij ons terecht kan voor het nodige onderhoud van uw trailer.

Deckx staat vooral bekend door het in eigen beheer maken van bagagewagens onder de naam Power-Trailer. Maar ze zijn ook héél goed in custom made aanhangers. Ben je op zoek naar een aanhanger en/of bagagewagen dan is Deckx zeker te moeite waard om te overwegen.

Patrick

Gisteren super vlot en correct geholpen voor 2 nieuwe platen voor onze aanhangwagen, en of dat ik nog terug kom 👍🏻, super vriendelijk ontvangen.

Michael

Meer info?

info@power-trailer.be

014/37.36.67

Huzarenberg 2, 2480 Dessel

Dankzij het behalen van een certificatie voor de organisatie (COP) en COC-goedkeuringen volgens EG kaderrichtlijnen 2007/46/EG, kunnen wij aan alle 27 EG-lidstaten onze kwaliteitsproducten leveren.