Plateau/Kip-wagens

De plateauwagen is herkenbaar aan de wielen onder de laadvloer. Dit in tegenstelling tot bakwagens waarbij de wielen naast de laadruimte staan. Kipwagens worden vaak gebruikt voor het vervoeren van tuinafval. Verder zijn ze ideaal voor het vervoeren van losse materialen zoals zand, grind of stenen.

Waarom een plateau/kip-wagen van Power-Trailer?

Plateauwagens zijn aanhangwagens met wielen onder de laadruimte. Hierdoor kunnen alle panelen van de laadvloer op de trailer worden neergeklapt om toegang te krijgen tot de volledig vlakke laadvloer. Zo kan een heftruck de aanhangwagen langs alle kanten beladen.

Met een kipwagen vervoert u stortgoederen en bouwmaterialen snel en eenvoudig. Laadruimte van de kipwagen kan hydraulisch achterwaarts of zijwaarts worden gekanteld. Dit kan veel laad- en lostijd schelen.

9

Meer dan 20 jaar ervaring!

9

Betrouwbare partner voor de bouw en onderhoud van uw aanhangwagen.

9

Scherpe prijs-kwaliteit

Plateau/Kip-wagen kopen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij bezorgen u een scherpe prijs voor een aanhangwagen van uitstekende kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten over onze aanhangwagens?

Feedback van onze klanten vinden wij heel belangrijk. Onze klanten kunnen steeds bij ons terecht voor een goede begeleiding bij de aankoop van een aanhangwagen. Ook na de aankoop, zorgen wij ervoor dat u steeds bij ons terecht kan voor het nodige onderhoud van uw trailer.

Deckx staat vooral bekend door het in eigen beheer maken van bagagewagens onder de naam Power-Trailer. Maar ze zijn ook héél goed in custom made aanhangers. Ben je op zoek naar een aanhanger en/of bagagewagen dan is Deckx zeker te moeite waard om te overwegen.

Patrick

Gisteren super vlot en correct geholpen voor 2 nieuwe platen voor onze aanhangwagen, en of dat ik nog terug kom 👍🏻, super vriendelijk ontvangen.

Michael

Meer info?

info@power-trailer.be

014/37.36.67

Huzarenberg 2, 2480 Dessel

Dankzij het behalen van een certificatie voor de organisatie (COP) en COC-goedkeuringen volgens EG kaderrichtlijnen 2007/46/EG, kunnen wij aan alle 27 EG-lidstaten onze kwaliteitsproducten leveren.